lördag, juni 24, 2006

Lövdénkritik i artikel

Jag har tidigare på denna blogg kritiserat socialdemokraten, den f.d bostadsministern och nuvarande landshövdingen i Halland, Lars Erik Lövdén och hans lägenhetsaffärer.

Nu finns kritiken som artikel i Hallandsposten. Klicka på tidningens namn.

Trevlig läsning och trevlig midsommar!

onsdag, juni 21, 2006

Hitta denna blogg.

Och nu finns denna blogg registerad på Bloggtoppen och Bloggportalen så det skall bli enklare för intresserade att hitta mig.


tisdag, juni 20, 2006

Idélö(s)het och trovärdighet(s)problem

Socialdemokraterna i Kungsbacka har börjat annonsera. Och åter så har man som vallöfte att man skall bevara vattentäkten i Lygnern??????

Vem är emot? Är den hotad? Det är uppenbarligen ett parti som saknar idéer om hur Kungsbackas framtid skall se ut.

Och man kan starkt ifrågasätta partiets trovärdighet.

Nu sprider man vallöften omkring som myggsvärmar fast man inte agerat i frågorna under fyra år. Jag har gått igenom protokoll från kommunen och förslagen från socialdemokraterna är få. Speciellt när det gäller bostadspolitiken.

Därför skrev jag denna insändare som finns publicerad i dagens nummer av Kungsbacka Posten.

Trovärdigheten är i fara

I flera insändare i Kungsbacka Posten har Åke Eliasson (s) försökt att lyfta upp bostadsfrågorna. Det är bra eftersom (s) i Kungsbacka under fyra år varit ovanligt passiva när det gäller bostadspolitiken. Om man som jag gått igenom fyra års protokoll hittar man väldigt få initiativ från Åke och (s). Men nu är det val och löften sprids. Men är Åke Eliasson trovärdig?

Inför förra valet lovade socialdemokraterna i Kungsbacka att jouren på Kungsbacka sjukhus skulle vara kvar i minst nuvarande omfattning. Men när frågan om nattöppen närakut var uppe till beslut röstade (s) inte för.

De tre ledamöter som svek, Bo Karlsing, Ingemar Lundin och Gull Lundberg vägrar eller vågar inte förklara varför man svek sina vallöften.

Innan Åke Eliasson ställer ut nya löften, nu inom bostadspolitiken, borde han ta itu med svikna kring nattöppen närakut. Eller blir det så igen att en massa löften från (s) ställs ut och sedan sviks?

Åke Eliasson och socialdemokraternas trovärdighet står på spel.

TOMMY RYDFELDT (fp)
Landstingskandidat