fredag, oktober 26, 2012

Öppet möte om kollektivtrafiken 14 november

Onsdagen den 14 november arrangerar Folkpartiet i Kungsbacka ett öppet möte om kollektivtrafiken. På kulturhuset Fyren med start 18.30.

Mycket händer nu. Region Halland är numera ägare till Hallandstrafiken. Resandet med Öresundstågen överträffar alla förväntningar. Satsningar sker när trängselskatten införs i Göteborg 2 januari 2013.

På mötet medverkar kommunalrådet Ulrika Landergren från Kungsbacka, undertecknad bloggare som är ledamot i Hallandstrafikens styrelse, Hallandstrafikens VD Bruno Andersson och från Västtrafik Hugo Lepik.

Mötet är inte till för att bara tala om vad som händer utan att fånga upp frågeställningar, önskemål och funderingar. Kom dit !!!!

TRYCK PÅ BILDEN SÅ BLIR DEN STÖRRE!!!!

måndag, oktober 22, 2012

Klippt för Tvååker

Här var det klippt!!!
Idag fick jag för tredje gången klippa band för en nyrenoverad vårdcentral. Jag har tidigare också klippt band för den nya folktandvården i Hyltebruk. Idag var det Tvååkers vårdcentral som nyinvigdes efter att lokaler renoverats och fräschats upp. Bland annat finns det ny träningshall och nya omklädningsrum.

Det visar att Närsjukvården i Region Halland (egen regi verksamheten) satsar både på vårdcentraler och tandvård.

Snart är nya lokaler för folktandvården i Falkenberg klara och 2014 planeras det öppna en ny folktandvård och vårdcentral i Kolla i Kungsbacka.
Invigningen var välbesökt.

För den som har tid och möjligt kan man på 10-14 lördag 27 oktober besöka den hälsa & livstilsdag man ordnar gemensamt för vårdcentralen och folktandvården.

Läs mer genom att trycka här.

Bilder tagna av Linnéa Kongbäck Närsjukvården.

Hallands Nyheter 
Radio Halland