måndag, juli 10, 2006

Efterlysning av (s)-politiker

I dagens Hallands Nyheter står en efterlysning på insändarsidan. Jag efterlyser tre politiker som lovade en sak men gjorde en annan. Värst är väl att de inte vill eller vågar förklara sig. Det socialdemokratiska partiet i Kungsbacka har dessutom det dåliga omdömet att omnominera dem på landstingslistan.

Här är artikeln. Kan även läsas direkt i tidningen genom att trycka på tidningens namn här
Hallands Nyheter.

Efterlyser svar från de tre politikerna

Jag efterlyser Bo Karlsing, Ingemar Lundin och Gull Lundberg. Tre socialdemokratiska politiker från Kungsbacka som trots att man från s lovade nattöppen jour vid förra valet inte röstade för nattöppen närakut i Kungsbacka när frågan kom upp i landstingets närsjukvårdsnämnd. Inte en utan två gånger, hösten 2005. Folkpartiet höll sitt löfte från 2002 om nattöppen jour/närakut och röstade som enda parti för.

Trots många frågor till dem vägrar eller vågar de inte svara i media. Svika ett vallöfte och sedan vägra gå ut i media och förklara sig är förakt för väljarna. Att sedan socialdemokraterna har det dåliga omdömet att till landstingslistan nominera om Karlsing, Lundin och Lundberg visar ju också att man inte tycker det är speciellt viktigt att hålla vallöften. Något väljarna bör tänka på när socialdemokraterna i Kungsbacka nu inför valet sprider vallöften som hagelsvärmar.

Så om någon sett Karlsing, Lundin och Lundberg och vet varför de vägrar förklara sitt svek för väljarna, skriv gärna en insändare. Roligast skulle väl vara om de själva gav sig tillkänna och vågade ta debatten. Jag är redo när och var det passar.

Tommy Rydfeldt (fp)
Landstingskandidat