måndag, augusti 16, 2010

Carin Jämtin är en riktig komiker

Socialdemokraterna i Stockholm med Carin Jämtin (Bilden) i spetsen föreslår i en debattartikel i DN att Stockholmare skall få hjälp med diverse saker av en "Butler" i tunnelbanan.

Rubriken på artikeln är "”När ska vi stockholmare få tid att älska och skratta?”

Vi som bor utanför Stockholm skrattar redan. För det kan väl inte vara sant det man föreslår? Jag har aldrig tyckt att Carin Jämtin varit en muntergök men det här var ju riktigt kul. Som en slags satir på ROT och RUT.

Ungefär lika kul som den gemensamma valfilm de rödgröna påstås ha gjort som måste vara gjord av någon som vill göra parodi på politisk reklamfilm i Sverige.

I filmen går två tåg. Ett blått X 2000 som skall symbolisera de rödgröna och ett annat tåg, förmodligen alliansen, som dras av ett RC lok.m

Vem inom de rödgröna, om de nu gjort filmen, kom på att symbolisera de rödgröna med X 2000. Hur smart är det att identifiera sig med X 2000? Tåget med ständiga förseningar, motorhaverier och inställda tåg. Som inte fungerar i kyla eller värme.

Kanske omedvetet kände man att det stämde bra på hur Rödgrönas politik blir om de får makten. Förseningar, ständiga haverier och inställda löften.

Och dessutom är X 2000 tåget blått? De rödgrönas färger? Nej filmen måste avra ett skämt. Kanske gjord av Carin Jämtin?

Se den själv här.

Rödgrönas tågfilm.

Om detta har även dessa skrivit. Hans ÅbergAmanda BrihedRasmus Jonlund,Olov Lindqvist,, Annika Beijbom, Anna Lundberg, Mikael Olsson

Läs också Amanda Briheds artikel på Second opinion.

SvdExpressenDN

Inga kommentarer: