söndag, april 19, 2009

Halländska socialdemokrater jobbar för Alliansen?

Jag undrar hur det gick till när Socialdemokraterna i Halland fick för sig att lägga upp en reklamfilm på You Tube.

Var det någon som plötsligt kom på, hej vi är ju från Halland precis som Stefan och Krister. Och vi pratar halländska.

Låt oss göra buskis? Och det blev omedelbart bifall?

Och man spelade in en film man kallar Gräddfil från Halland.

Problemet var att man inte hade råd med skådespelare. Så riksdagsledamöter som Hans Hoff, Magdalena Streijffert, Alf Erikson och Jennie Nilsson fick agera.

Det fanns ingen manusförfattare heller att tillgå så gissningsvis fick dessa fyra skriva manus också.

Och eftersom man inte har en egen politik så försöker man skrämma folk med att direktörer går före i vårdköer och annat dravel. Är det några som har fördelar är väl socialdemokratiska toppar inom LO. Pension vid 60 med mera. Kanske en film om detta? Eller om styrelsearbetet i AMF?

Resultatet blir i alla fall oerhört pinsamt med hysteriskt överspel. Töntigt skulle snarare vara beröm.

Att någon överhuvudtaget tror att en sådan film skall locka väljare, gärna yngre sådana, till (S) är obegripligt. Jag tror de flesta som ser filmen undrar vad man håller på med. Kan man rösta på dessa fyra personer?

Eller är det så att dessa fyra riksdagsledamöter egentligen vill att alliansen vinner 2010? De är egentligen fyra valarbetare för alliansen?

Se filmen självI övrigt en bra dag för Alliansen. I Skop är man förbi (S) och i SIFO är det dött lopp.

Socialdemokraterna ligger under katastrofresultatet från 2006.

Är vi på väg mot en dansk och norsk situation där det inte är givet att Socialdemokraterna är största parti och att (S) kan hamna under 30 %?

Får de socialdemokratiska riksdagsledamöterna från Halland (S) ansvara för eventuell TV reklam för (S) så är vi inte långt från detta scenario.

DNSvd2DagenExpressenSydsvenskanSvd3

1 kommentar:

Unknown sa...

det värsta är väl att de inte drar sig för att ljuga ett ex de är bara de med fet plånbok som kommer att få vård trotts att det är gratis .de försöker lura folk att privat vård ska kosta pengar då borgerliga landsting har gjort det på ett sådant sätt det ska vara gratis