onsdag, juli 11, 2007

Har Basil Fawlty en släkting i Halland?

Ordföranden i Hallands fotbollsförbund Björn Andersson vill stoppa Manchester Citys träningsmatch mot Örgryte i Varberg nästa vecka.

Skälen är att man inte begärt tillstånd en månad i förväg. Att det kan dra publik från en turnering man själv har i Falkenberg, vilket tidningen Hallands Nyheter kommenterar på följande sett "Matcher som - kan tilläggas - inte brukar få folk att gå man ur huse."

Och att man får spela på Påskbergsvallen.

Jag vet inte vem Björn Andersson är men kanske en avlägsen släkting till John Cleese figur Basil Fawlty i "Pang i bygget (Fawlty Towers)”?

Förstår inte Björn Andersson vilken PR det är för Varberg och fotbollen? Att turister och Göteborgare, både blåvita och rödvita, skulle avstå en turnering man aldrig hört talas om för att se Svennis och Manchester city, är ju bara nonsens.

Vem som får spela på Påskbergsvallen avgörs väl av ägaren. Är det inte Varbergs kommun?

Men bäst är nog argumentet att man skulle ha sökt tillstånd för en månad sedan. En sann byråkrat.

Kan inte någon rädda honom från sig själv innan han skämmer ut Halland helt?

Uppdatering.

Nu uppger Svenska Dagbladet och Radio Halland att matchen får tillstånd. Klubbarna i Varberg ville gärna att matchen mellan Manchester City och ÖIS skulle spelas i Varberg. Men Björn "Basil" Andersson tycker fortfarande att det är fel hanterat. HJÄLP!!!!!

Kan ingen lära honom att tänka före munnen pratar?

Inga kommentarer: