torsdag, augusti 02, 2007

Falska nummerplåtar, trängselskatt och 2 x Hysén


Tydligen finns 5000 falska nummerplåtar i omlopp i Stockholm. En hel del används för att slippa betala trängselskatt. Dessutom så kan man köpa skydd för skylten. Efter som det är bökigt att sätta på och plocka av så funderar ett företag på en fjärrstyrd variant med infälld kåpa.

Kanske transpondrar som öppnar en bom och manuell betalning om man inte har någon inte vore så fel?

Jag har kört en del i Storbritannien och vägtullar och brotullar är ju populärt. Där får man antingen betala manuellt eller ha någon form av transponder. Likadant är det på Öresundsbron. Fast om jag minns rätt har London ett system likt Stockholm.

Och så har Glenn Hysén talat. Tydligen var det ett ganska bra tal. I alla fall om man får tro media. Man börjar undra om Anders Selins debattartikel i DN inte var ett fantastisk PR kupp. Nu fick Glenns tal en oerhörd uppmärksamhet. Vi är kanske alla störtlurade.

Apropå Hysén. Vet ni att det finns en ganska kul sida om Blåvitt (IFK Göteborg) som heter Bara ben på Glenn Hysén. Kvalitén kan väl beskrivas som blandad men ibland har de faktiskt en hel del information som inte är känd. Bland annat, vad som har hänt eller inte hänt med Andrés Vasquez. Är han skadad eller inte?

Och så ytterligare en Hysén. Tobias. Givetvis skall han hem till Göteborg och Sveriges framsida. Sedan får Birger Schlaug gärna tycka något annat. Tobias hör hemma i Blåvitt.

Fotnot: Bilden på Tobias är ett montage

2 kommentarer:

Birger Schlaug sa...

Tja, det är väl bara att gratulera Västkusten till kapet... Men nog hör han bättre hemma i ett blivande mästarlag...:-)

TOMMY RYDFELDT sa...

Men vi gick vidare i cupen ikväll. Vinst mot Landskrona o semifinalen och sedan finalvinst mot Kalmar?

Då blir det UEFA cupen nästa höst, med Tobias.

Att Du var Djurgårdare Birger? Det viiste jag inte.