fredag, juni 15, 2007

Komikern Lars Danielsson

Lars Danielsson har blivit överbevisad om att han inte stått på sändlista för e-post från försvardepartementet, en e¨post som han säger sig redogjort för statsministern om. Överbevisad om att han inte läste e-post överhuvudtaget förrän vid lunchtid på annandagen. Överbevisats om att att han inte sökt information i sin dator om tsunamin. Då säger Danielsson följande och TT skriver:
"Lars Danielssons minnesbild är fortfarande att han läst larmet från försvarsdepartementet.

- Såvitt jag förstår har man inte undersökt om det skickades till min mobil, säger han till TT.

Men egentligen är det ointressant, anser den förre statssekreteraren, eftersom det rörde sig om ett telegram från TT, som han tidigare läst både på text-tv och i den omvärldsanalys som skickas ut."


Statsministerns närmaste man, jourhavande beslutsfattare i statsrådsberedningen, har inte läst e-post från försvarsdepartementet. Inte pratat med UD, dvs Hans Dahlgren. Inte sökt information om tsunamin via sin dator.

Han har läst text-TV. Kom igen !!!!

Var det så det gick till under den socialdemokratiska regeringen? Hur kan någon tro att alliansregeringen skulle kunnat agera sämre eller ens lika dåligt.

Sveriges främste komiker heter Lars Danielsson. Är det inte dags att han pratar sanning och inte försöker med nya lögner?????????

1 kommentar:

Anonym sa...

Nä, varför ska han sluta? Han har ju betalt från staten för det han kan och vill. Och något ska han väl göra för det. Underhållning i den här klassen är ju ovanligt att oförvitliga svenska tjänstemän bjuder på. Det brukar ju mest vara trista brev från skattemyndigheten eller körkortsmyndigheten och liknande. Här får Sverige äntligen något kul att se fram emot!! Kanske något att lära ut till andra länder med mer korrupta traditioner? Eller?