tisdag, december 11, 2007

Vem vill bli tränare i postorder-Helsingborg?

Givetvis överlevde Sten-Inge Fredin som ordförande Helsingborgs extra årsmöte. Varför? Jo fansen är sällan medlemmar i huvudföreningen. Man går med i supporterklubben och många är nog inte medlemmar någonstans.

Inte ens alla tillträdande styrelsemedlemmar var medlemmar enligt Helsingborgs Dagblad.
Men det löstes genom att inte bry sig om stadgarna, ”det har hänt förr”.

Nu skall man hitta en ny tränare. Erik Hamrén nämns men varför skall ha ta jobbet?

Varför skall han leda ett lag bestående av postorderspelare? Köpta på via videoband och där man inte vet om de är fågel eller fisk. Där kortsiktighet är en dygd.

Och varför skall spelare med en framtid gå till Helsingborg? Klubben får givetvis spelare, utan klubbkänsla, som vill ha Helsingborg som en språngbräda till något annat eller spelare, utan klubbkänsla, som vet att karriären är på väg att ta slut och vill få ut så mycket pengar som möjligt.

Det sista påståendet gäller inte Henrik Larsson (bilden i Barcelona tröja). En oerhört professionell spelare som alltid har gjort sitt bästa för den klubb han spelat i.

Stannar Henke även 2008?

Förövrigt är det rätt typiskt för en klubb som Helsingborg att vissa spelare anstränger sig extra när man spelar i UEFA cupen. Det är ju ett rätt bra fönster för bättre kontrakt.

Inga kommentarer: